Una gran festa per celebrar els 20 anys de l’homologació dels estudis!

El passat dissabte 14 de març més de 140 persones, majoritàriament ambientòlegs, van acudir a la macrofesta organitzada per celebrar els 20 anys de l’homologació dels estudis de Ciències Ambientals.

Festa dels 20 anys de l'homologació del estudis de Ciències Ambientals.

Festa dels 20 anys de l’homologació del estudis de Ciències Ambientals.

La idea d’organitzar una festa intergeneracional va sorgir el setembre passat en una trobada de la segona promoció d’ambientals de la UAB. A partir d’aquí, va ser l’Helena Barracó qui va tirar del carro i va contactar gent d’altres promocions per veure què els hi semblava la idea. De seguida a tothom li va agradar i es va començar a materialitzar: gent de diferents promocions es va animar a celebrar la Festa de Santa Florentina el 14 de març de 2015, dia en què va fer 20 anys de l’homologació dels estudis de Ciències Ambientals.

En un principi set persones es van encarregar de l’organització, però de seguida es van apuntar més i finalment van ser 20 ambientòlegs i ambientòlogues, de moltes promocions i universitats diferents, els que van acabar de concretar tots els detalls. Aquest grup va ser l’encarregat de decidir els aspectes logístics, així com de difondre la iniciativa. I tot i que al principi el ritme d’inscripcions va ser lent, finalment 140 persones hi van assistir!

IMG-20150316-WA0005

Mural elaborat a la festa: Com som els ambientòlegs?

 

Tant l’organització com la realització de la festa van ser una experiència molt positiva, va tenir molt bon retorn dels assistents i inclús alguns opinen que s’hauria de celebrar cada any. Per l’Helena Barracó, el millor va ser “trobar-me amb companys de la carrera que feia molt que no veia en un entorn festiu, donar valor a tot el que va passar ara fa 20 anys i recordar les emocions i experiències viscudes”.

La festa va ser molt distesa i divertida, amb participació fins i tot d’actuals estudiants de Ciències Ambientals que van deixar anècdotes com la que recollim en aquest diàleg:

―Quan vosaltres estàveu homologant la carrera jo encara no havia nascut.
―Bé, però com ens veieu?
―Com els nostres pares!

Així, la celebració va servir per mostrar tot el viscut fa 20 anys a les generacions d’ambientòlegs que no ho van viure directament. Els riures, les emocions i les xerrades inacabables, com no, van ser els protagonistes de la nit.

Diferents moments de la nit.

Diferents moments de la nit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s