Infografies: eines d’utilitat per a la conscienciació ambiental

Les noves tecnologies han posat al nostre abast tota una sèrie d’eines que poden ser de gran utilitat en la sensibilització ambiental. Des de l’ús més simple com pot ser la cada cop menys necessària impressió de tot tipus de documents, fins a les eines més complexes que ens permeten elaborar els nostres missatges en formats originals amb la intenció de què connectin amb el gran públic.

Avui volem parlar d’aquesta última utilitat, i és que en els últims temps han proliferat a la xarxa tot tipus d’imatges, vídeos o infografies que componen campanyes de conscienciació ambiental.

infografia cambiar mundoEn aquest món de la informació immediata i visual, l’ús d’infografies com la que podeu llegir sobre aquestes línies és un recurs que pot ser de gran ajut en campanyes d’educació i sensibilització ambiental. La població no rep el mateix impacte de llegir un article molt extens i ben documentat sobre els residus que s’acumulen als oceans que de veure aquesta infografia. També és més fàcil promoure l’eficiència energètica amb infografies com aquesta altra on, a més, s’especifica l’estalvi que suposen certs petits gestos.

Fas servir infografies per recolzar els teus missatges? Quines creus que poden ser més útils en els camps de l’educació i la sensibilització ambiental? Comparteix-les als comentaris o fes-nos-les arribar a comunicacio@coamb.cat per difondre-les amb tots els ambientòlegs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s